Raw Bio Kokosový olej má jemnou vůní čerstvě otevřeného kokosu. Lze ho využít jak v kosmetice tak v kuchyni.
Růžová sůl má jemnou chuť, je snadno stravitelná a našemu tělu nabízí vyvážený poměr minerálních látek, proto jí nahraďte tu klasickou.
Růžová sůl má jemnou chuť, je snadno stravitelná a našemu tělu nabízí vyvážený poměr minerálních látek, proto jí nahraďte tu klasickou.
Barevná krystalická sůl vhodná do kuchyně i do relaxačních koupelí.
BIO Zeleninový bujón v prášku 125g - cenově výhodné balení
Miso rýžové Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýževhodná do polévek či omáček.
Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy důležité pro dobré trávení.
Umeocet Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet.
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet.
Japonská sojová omáčka.
Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod.
Mikawa Mirin je základní dochucovadlo používané v japonské kuchyni s mírně nasládlou chutí.
Informace o produktu Citronová tráva - ,,svěžest jihovýchodní Asie" Svěží, citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíben...
Informace o produktu Perníkové koření - ,,jednoduše patří k Vánocům" Perníkové koření je určeno na perník, ale nejenom na něj. Také vánoční cukroví, ovocný chlebíček a koláče se jím dají skvěle zjemni...
Informace o produktu Grilovací sůl s kořením - ,,pro pikantní grilovací zážitek" Grilovací sůl je komplexní směs z různého koření a krystalické soli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco mateřský...
Wasabi (Wasabia japonica) je název pro japonský křen, který je o poznání silnější než nám známý křen selský. Wasabi se považuje za pochutinu bohatou na vitaminy C a B6 (pyridoxin), hořčík a vápník. Ob...
Koření na pizzu a těstoviny - ,,každý den kousek italské dovolené" Koření na pizzu a těstoviny je určeno, jak již název prozrazuje, ke zjemnění klasických jídel Itálie.
Jste fanouškem polévek, ale těm vašim pořád něco chybí? Vyzkoušejte zeleninovo-bylinkové bio koření a stanete se královnou kterékoliv polévky.
Pepř barevný - ,,ostrá chuť a nádherné barvy" Barevná směs pepře může být dle libosti přidávána do vaření nebo také celá zrníčka jednoduše použít do mlýnku.
Tato sůl je mírně pikantní, je vhodná i pro děti školního věku. Obohatí všechny vařené pokrmy. Výborná v zimním období neboť zahřívá.
Tato směs voňavého koření dodá vašemu jídlu žhavost afrického slunce. Pikantní směs koření a himálajské růžové soli Harisa je vhodná na grilování aj.
Kmín jako koření lze použít podle libosti, nejvíce je však známý jako koření na chleba či součást polévek.
Len je jednoletá kulturní rostlina pocházející z jihovýchodní Asie známý jako zdroj textilu, ale málo se ví o jeho skvělých vlastnostech jako potraviny. Obsahuje velké množství vitamínu E, jódu, 30-40...
Pikantní směs koření a himálajské růžové soli dokonale dozdobí Vaše kuchařské umění.
Bazalka - ,,Pesto pro těstoviny" Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně. Koření, v našich zeměpisných šířkách už téměř přirozeným průvodcem...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.
Bio zeleninový vývar bez droždí s výraznou chutí, kterou mu dodává vysoký podíl několika druhů zeleniny a koření.
Na ocet zapomeňte! Umeocet není octem v pravém smyslu – získává se z japonských švestiček umeboshi a snoubí v sobě pikantnost, slanost a sladkost.
Himalájská sůl růžová hrubá od Allnature je skvělým doplňkem pro vaše vaření. Sůl není rafinovaná a není do ní přidáván fluor a jód.
Mix kurkumy a dalšího koření v BIO kvalitě je určen pro přípravu zlato-žlutého nápoje s ostře-hořkou a lehce pikantní chutí.