Ochranná maska proti částicím. Maska proti prachu. Jednorázová obličejová maska. Elastická ušní smyčka. Jednorázový prachový filtr. Bezpečnostní ochranná maska.
Ochranná maska proti částicím. Maska proti prachu. Jednorázová obličejová maska. Elastická ušní smyčka. Jednorázový prachový filtr. Bezpečnostní ochranná maska.
Tapioca nebo maniok je rostlina pocházející původně z Jižní Ameriky. Je vhodná k přípravě polévek, omáček, zahuštění, skvěle se z ní peče i chléb.
Instantní směs pro přípravu netradičních bramboráčků.
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely. 
Přírodní emulgátor, díky kterému bude vaše domácí pečivo křehčí a déle vydrží čerstvé. Xantanová guma je alternativou za méně zdravý lepek.
Jemně mletá mouka z lněných semínek vhodná i pro vitariány.
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k zahušťování omáček, polévek a kaší.
Všestranný pomocník při každodenní hygieně, při praní prádla a během úklidu domácnosti. Vhodný také ke konzumování. Má zdraví prospěšné účinky.
Bezlepková pohanková mouka je vhodná pro zahušťování omáček i pečení. 
Bezlepková jáhlová mouka je vhodná pro zahušťování omáček, polévek i pečení.
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením dro...
Karob známý jako svatojánský chléb můžete používat všude tam, kde se používá kakao. Karob je velice chutný a je zdravější a méně kalorický než kakao.
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je skvělým antioxidantem.
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem cholesterolu. Univerzální kuchyňská přísada. Má široké využití.
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na zahušťování omáček, polévek a kaší.
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k zahušťování buď samostatně nebo smícháním s ostatními moukami.
BIO českou mouku ze špaldové pšenice oceníte pro její lehkou stravitelnost. Je zdravější a výživnější než tradiční pšeničné mouky.