Žádné další podkategorie
Tapioca nebo maniok je rostlina pocházející původně z Jižní Ameriky. Je vhodná k přípravě polévek, omáček, zahuštění, skvěle se z ní peče i chléb.
Instantní směs pro přípravu netradičních bramboráčků.
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely.
Přírodní emulgátor, díky kterému bude vaše domácí pečivo křehčí a déle vydrží čerstvé. Xantanová guma je alternativou za méně zdravý lepek.
Jemně mletá mouka z lněných semínek vhodná i pro vitariány.
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k zahušťování omáček, polévek a kaší.
Všestranný pomocník při každodenní hygieně, při praní prádla a během úklidu domácnosti. Vhodný také ke konzumování. Má zdraví prospěšné účinky.
Bezlepková pohanková mouka je vhodná pro zahušťování omáček i pečení.
Bezlepková jáhlová mouka je vhodná pro zahušťování omáček, polévek i pečení.
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením dro...
Karob známý jako svatojánský chléb můžete používat všude tam, kde se používá kakao. Karob je velice chutný a je zdravější a méně kalorický než kakao.
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je skvělým antioxidantem.
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem cholesterolu. Univerzální kuchyňská přísada. Má široké využití.
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na zahušťování omáček, polévek a kaší.
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k zahušťování buď samostatně nebo smícháním s ostatními moukami.
BIO českou mouku ze špaldové pšenice oceníte pro její lehkou stravitelnost. Je zdravější a výživnější než tradiční pšeničné mouky.