Celozrnné špagety z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně ,,celozrnnou" chuť. Používáme je proto jako klasické špagety.
Bezvaječné bezlepkové těstoviny z pohanky.
Pohankové těstoviny ve tvaru vřeten jsou přirozeně bezlepkové. Vyzkoušejte zdravou alternativu pšeničných těstovin.
Písmenka jsou oblíbeným tvarem těstovin do polévky a to hlavně u malých dětí.
Pohankové těstoviny polévkové jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Určené do polévek. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť!
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Pohankové těstoviny ve tvaru mušlí jsou přirozeně bezlepkové. Vyzkoušejte zdravou alternativu pšeničných těstovin.
Pohankové těstoviny ve tvaru vlnek jsou přirozeně bezlepkové. Vyzkoušejte zdravou alternativu pšeničných těstovin.
Pohankové těstoviny polévkové jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Určené do polévek. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť!