Žádné další podkategorie
Erythritol je jedním z cukerných alkoholů. Jedná se o jednu z nejlepších variant náhradních sladidel, neobsahuje téměř žádné kalorie.
Díky sladidlu ze stévie budou moučníky, zavařeniny, limonády nebo káva sladší a zdravější.
Nový druh krystalového cukru - přírodní cukr, který má o 40% nižší kalorickou hodnotu.
Sukralózové sladidlo vhodné nejen pro diabetiky a redukční diety. Složení speciálně připravené pro pečení, vaření a zavařování.
Sušená stevie nahradí používání cukru u osob s nadváhou a diabetiků. Má nulovou energetickou hodnotu a blahodárný vliv na organismus člověka.
STEVIA !N sypké sladidlo slouží jako náhrada cukru u diabetických a redukčních diet.
Stevia je rostlina využívána jako přírodní rostlinné sladidlo.
Vzniká zahušťováním nektaru květů cukrové palmy arengy. Typická jemně karamelová chuť se hodí do desertů i asijské kuchyně.
Kokosový cukr je přírodní potravina. Je bohatý na vitamíny, včetně vitamínů B-komplex.
Kokosový cukr je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí. Kokosový cukr není rafinovaný!
Ovocný cukr je čistá fruktóza. Ovocný cukr plně nahrazuje klasický cukr, můžeme jej tedy v domácnosti využívat neomezeně.
Přírodní sladilo, které je produktem ekologického zemědělství.
Směsí třtinového cukru v bio kvalitě se skořicí posypte vaší oblíbenou kaši, horký zimní nápoj nebo ji přidejte ke svým dezertům, které provoní.
Sladivost fruktózy je o 30 % větší než u řepného cukru.
Přírodní palmový cukr se vyrábí z květů cukrové palmy Arenga. Má lehce karamelovou chuť a aroma. Oproti bílému cukru obsahuje méně kalorií.
Panela je univerzální sladidlo a vynikající zdroj energie pro sportovce. Patří k nejpřirozenějším cukrům. Zachovává si všechny živiny cukrové třtiny.
Sladidlo se vyznačuje sladivostí třikrát vyšší než cukr.
Přírodní sladidlo fruktóza je monosacharid, který je obsažen ve zralém ovoci.
Sladit můžete i bez cukru - strévie má velmi sladkou chuť a zároveň 0 kalorií. V praktických sáčcích kdykoli po ruce.
Sladidlo přírodního původu s obsahem steviol- glykosidů. Sladivost 10:1.
Neztrácí sladivost při vyšších teplotách.
Melasový cukr je pro silné povahy. Má výraznou chuť a vysoký obsah melasy. Jeho lékořicová chuť je pro některé téměř nesnesitelná, jiní ji však vyhledávají.
Sladidlo xylitol, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický index. Oproti bílému cukru má přibližně o 40% nižší energetickou hodnotu.
Sladidlo xylitol, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický index. Oproti bílému cukru má přibližně o 40% nižší energetickou hodnotu.
Xylitol je sladidlo, které se získává z dutiny a kůry břízy bělokoré. Oproti klasickému bílému cukru má přibližně o 40% nižší energetickou hodnotu.
DiaChrom se sukralózou je stolní sladidlo nové generace obohacené glukózotolerančním faktorem (GTF).
Stevia je přírodní sladidlo v prášku. Neobsahuje žádné kalorie a je tedy vhodné pro diabetiky a lidi s nadváhou. Má nulovou energetickou hodnotu.
Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepné...
Zvýrazněte chuť vašeho cukroví nebo svátečních moučníků tímto cukrem, kde základem je třtinový cukr. Vše v bio kvalitě.
Zvýrazněte chuť kynutých, třených a piškotových těst BIO vanilkovým cukrem. Kvalitní surovina je vyrobena pouze z třtinového cukru a BIO vanilky.