Pro koho tu není dobromysl, pro toho je tady oregáno. Aromatická bylinka italské, francouzské, řecké a pro někoho možná překvapivě také mexické kuchyně.
Tato sůl je mírně pikantní, je vhodná i pro děti školního věku. Obohatí všechny vařené pokrmy. Výborná v zimním období neboť zahřívá.
Tato směs voňavého koření dodá vašemu jídlu žhavost afrického slunce. Pikantní směs koření a himálajské růžové soli Harisa je vhodná na grilování aj.
Pikantní směs koření a himálajské růžové soli dokonale dozdobí Vaše kuchařské umění.
Velmi chutná směs koření s vůní orientu vynikající pro asijskou kuchyni, také pro pokrmy s rýží, zeleninou a grilovaná jídla.
Růžová sůl je jedinečná pro svůj vyvážený obsah až 84 dobře využitelných minerálních látek.
Vulkanická sůl s charakteristickou výraznou chutí a vůní po vajíčkách, s vysokým obsahem síry a dalších minerálů. Vhodná při vysokém tlaku.
Nechte se unést kouzelnou Provence s vůní levandule a dalších aromatických bylin.
Italská česneková sůl je výborná pro ty, co si rádi jídlo chutně a zdravě okoření.
Podmanivá vůně a nenahraditelná chuť, to je bazalka - královská bylina.
V našich končinách ne příliš známá ingredience, ovšem v Asii hojně používaná a velmi populární bylina k ochucení rozmanitých jídel.
Aromatická bylinka nejen středomořské kuchyně.
Kombinace chutí a vůní muškátového oříšku, skořice, hřebíčku a pepře, to je nové koření.
Pikantní, sladké, slané, to vše jsou chutě, kterým muškátový oříšek dokáže dodat jedinečnost.
Diamantová sůl Cereus je skutečným drahokamem mezi solemi. Ze všech himálajských solí má největší očistný vliv na lidský organismus.
Diamantová sů ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli.
Nechte se unést kouzelnou Provance s vůní levandule a dalších aromatických bylin.
Himálajská sůl získává díky mořské bio řase Kelp přidanou hodnotu, která Vám zajistí dostatečný příjem a vysoké využití jódu.
Je naprostou nezbytností v tisíci jídlech z celého světa, zejména z oblasti Středozemí, Středního a Dálného východu. Bramborák bez česneku?
Co může mít společného domácí křupavý chléb, indická směs kari koření a teplý bylinný čaj?
Zdá se, že pepře v české kuchyni není nikdy dost. Jeho chuť si ovšem nejlépe vychutnáte, pokud jej do pokrmů přidáte čerstvě namletý.
Jemná směs z kvalitních surovin vhodná i pro nejmenší. Výborné do salátů, polévek, na špagety, na chleba s máslem ale i do omáček.
Víte jak chutná orient? Nyní to můžete poznat díky lahodná směsi koření s vůní orientu a himálajské růžové soli.
U nás spíše známý jako perníkové koření, ale stačí trocha inspirace z východu a může si své místo najít nejen v tradičním cukroví.
Pikantní směs se skořicí, která zažehne váš trávicí oheň. Je vhodná pro přípravu restované a dušené zeleniny, luštěninových a bílkovinných jídel aj.
Pro nás známý především v souvislosti se svařeným vínem, v jiných zemích je ovšem toto lehce svíravé koření se silným aroma a mírně nasládlou chutí součástí rozličných směsí koření.
Aromatičtější bratr klasického kmínu je doma zejména v indické kuchyni, například v rozličných směsích kari koření, ale není to jen výhradní záležitost této kuchyně.
Jste-li příznivcem asijských pokrmů, pak Vám určitě doma nesmí chybět toto chutí nezaměnitelné koření.
Růžová sůl mletá je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už v studené či vařené kuchyni. Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě.
Sůl Cereus je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli.