Široké rýžové nudle jsou oblíbenou přílohou k asijským pokrmům. Jsou přirozeně bezlepkové a bez cholesterolu. Vhodné k salátům, do polévek či speciálním asijským masovým směsím.
Jemný, mirně aromatický bambus. Vhodné k masu i zeleninovým pokrmům, salátům. Bambusové výhonky jsou velmi oblíbenou přísadou v kuchyni.
Asijské nudle či tzv. skleněné nudle vyrobené ze zelených fazolí mungo. Nudle jsou velmi tenké a dlouhé. Neobsahují lepek, cholesterol a nasycené mastné kyseliny
Po smíchání s vodou vytvoříte vynikající kokosové mléko vhodné na koktejly, sušenky, zmrzlinu a krémy.
Asijské rýžové nudle. Nudle jsou velmi tenké. V menším množství obsahují vitamín B6, vitamín E, niacin, kyselinu pantotenovou a kyselinu listovou. Bezlepkové!
Rýžový ocet z jasmínové rýže – na přípravu Sushi.